Pozemok

Rovinatý pozemok so všetkými sieťami a možnosťou výstavby juhozápadne orientovaného rodinného domu je súčasťou novej zástavby medzi obcami Dobřejovice a Jesenice. Miesto leží uprostred polí a lúk, neďaleko vyhláseného Průhonického parku.

K pozemku pravidelného obdĺžnikového tvaru sú privedené inžinierske siete, príchod je po osvetlenej komunikácii zo zámkovej dlažby. Maximálna miera zastaviteľnosti je 30 %, navrhnutá zastavaná plocha domu a garáže je 136,7 m2, výška domu 8,79 m. Plán je schválený stavebným úradom.

Pokojné miesto sa nachádza v pohodlnej vzdialenosti od všetkého potrebného. Praha je skvele dostupná vďaka neďalekému pripojeniu na Pražský okruh aj diaľnici D1. V dosahu je veľké obchodné centrum, aquapark aj školy vrátane medzinárodnej Sunny Canadian International School. Miestnou krajinou prechádza niekoľko cyklotrás, k peším prechádzkam láka rozľahlý Průhonický park, botanická aj dendrologická záhrada.

Celková plocha 810 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    100424
  • Predajná cena
    450 805 €
  • Cena za m²
    556.50 €
  • Celková plocha
    810 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.