Pozemok

V historicky bohatom meste Štúrovo ponúkame na predaj 8 pozemkov, ktoré si môžu budúci majitelia jednotlivo nakombinovať alebo efektívne využiť všetky parcely ako jeden celok. 

Ponúkaných 8 rovinatých pozemkov v blízkosti Dunaja tvorí z 88% orná pôda s 1700 kusmi zdravých viničov a ovocných stromov. Ďalších 12% pozemkov tvorí trvalý trávnatý porast vrátane 133 m2 vodných plôch. Približne polovica parciel je oplotená. 

V meste prebieha čulá výstavba, či už na bývanie alebo občianske vybavenie. V predošlých kvartáloch množstvo pozemkov vykúpili nadnárodné firmy. Novozámocký okres patrí medzi najteplejšie okresy na Slovensku a je preto atraktívnou lokalitou pre poľnohospodárske plány i rezidenčné vízie. Štúrovo je mimo iné svetoznámym kúpeľným mestom ležiacim pri rieke Dunaj, v susedstve Ostrihomu. 

Okrem týchto parciel je na predaj aj pozemok s rozlohou 3 296 m2 v obci Nána, ktorá susedí so Štúrovom (cca 50% orná pôda a 50% trvalý trávnatý porast).

Cena pozemkov spolu je 299 000 EUR.




Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    100857
  • Predajná cena
    299 000 €
  • Cena za m²
    13.50 €
  • Celková plocha
    22 098 m²
  • Pozemok
    Poľnohospodársky
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Nitriansky kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.