Pozemok

Stavebný pozemok na slnečnom mieste v práve vznikajúcej vilovej štvrti ležiacej na okraji moravskej metropoly. Súčasťou ponuky je platné stavebné povolenie na výstavbu rodinného domu (1/2 dvojdomu).

Juhovýchodne orientovaný mierne svahovitý pozemok je pripravený na stavbu. Príchod k pozemku vedie po asfaltovej komunikácii, inžinierske siete sú k dispozícii.

Projekt počíta s dvojpodlažným rodinným domom s dispozíciou 5 + kk. Na prízemí je naplánovaná obývacia izba prepojená s kuchyňou a slnečnou terasou, ďalej kúpeľňa, toaleta, špajza, technická miestnosť a zádverie s priamym vstupom z priestrannej garáže. Poschodie môžu tvoriť 3 spálne, pracovňa, šatník, kúpeľňa a toaleta. K dvom spálňam je navrhnutá vlastná terasa. Okrem garáže bude možné zaparkovať aj na spevnenej ploche na pozemku, privátna príjazdová cesta k domu zaistí dokonalé súkromie. Dom bude mať svoj vodovod a elektrinu, odpady sú riešené ČOV, v pláne je kanalizácia pre celú oblasť. Navrhnutý dom bude mať nízku energetickú náročnosť a na streche fotovoltaické panely. Záujemca môže využiť stavebnú firmu odporúčanú predávajúcim, ktorá zrealizuje celý dom na kľúč za veľmi atraktívnych podmienok.

Pozemok je súčasťou vyhľadávanej lokality Moravanské lány, kde z pôvodnej záhradkárskej kolónie postupne vzniká nová vilová štvrť, ktorá si stále uchováva svoj pôvodný komorný ráz. Len pár minút chôdze od budúceho domu je električková zastávka, priama cesta do centra zaberie necelých 20 minút. Pre jazdy autom je výhodou rýchle napojenie na Vídeňskou ulici a diaľnicu D1. Po cyklotrase je možné pohodlne dôjsť do prírodného parku Bobrava s hlbokými lesmi, rýchla je tiež cesta autom do rekreačnej oblasti Pálava.

Celková plocha 726 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    100948
  • Predajná cena
    343 602 €
  • Cena za m²
    473.30 €
  • Celková plocha
    726 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Jihomoravský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.