Pozemok

Pozemok s platným stavebným povolením na výstavbu nízkoenergetického rodinného domu (1/2 dvojdomu). Plocha sa rozkladá na dobre dostupnom slnečnom mieste v bývalej záhradkárskej kolónii, ktorá sa postupne premieňa na modernú vilovú štvrť.

Juhovýchodný mierne svahovitý pozemok je pripravený na stavbu. Inžinierske siete sú k dispozícii, príjazd k pozemku je po asfaltovej komunikácii, až k domu povedie privátna príjazdová cesta.

Projekt počíta s dvojpodlažným rodinným domom s dispozíciou 5 + kk. Na prízemí je naplánovaná obývacia izba prepojená s kuchyňou a slnečnou terasou, ďalej kúpeľňa, toaleta, špajza, technická miestnosť a zádverie. Poschodie môžu tvoriť 3 spálne, pracovňa, šatník, kúpeľňa a toaleta. K dvom spálňam je navrhnutá vlastná terasa. Parkovať pôjde v priestrannej garáži s priamym vstupom do domu „suchou nohou“ aj na spevnenej ploche na pozemku. Dom bude mať svoj vodovod a elektrinu, odpady sú riešené ČOV, v pláne je kanalizácia pre celú oblasť. Navrhnutý dom bude mať nízku energetickú náročnosť a na streche fotovoltaické panely. Záujemca môže využiť stavebnú firmu odporúčanú predávajúcim, ktorá zrealizuje celý dom na kľúč za veľmi atraktívnych podmienok.

Pozemok je súčasťou vyhľadávanej lokality Moravanské lány, kde z pôvodnej záhradkárskej kolónie postupne vzniká nová vilová štvrť, ktorá si stále uchováva svoj pôvodný komorný ráz. Len pár minút chôdze od budúceho domu je električková zastávka, priama cesta do centra zaberie necelých 20 minút. Pre jazdy autom je výhodou rýchle napojenie na Viedenskú ulicu a diaľnicu D1. Po cyklotrase je možné pohodlne dôjsť do prírodného parku Bobrava s hlbokými lesmi, rýchla je tiež cesta autom do rekreačnej oblasti Pálava.

Celková plocha 693 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    100949
  • Predajná cena
    328 518 €
  • Cena za m²
    474.10 €
  • Celková plocha
    693 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Jihomoravský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.