Pozemok

Južne orientovaný pozemok o výmere 2 120 m2 je súčasťou vilovej zástavby na peknom pokojnom mieste medzi mestom Unhošť a obcou Malé Kyšice pri prírodnom parku Povodie Kačáku a CHKO Křivoklátsko. Praha je ľahko dostupná autom po diaľnici D6.

Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu, inžinierske siete sú na hranici pozemku, elektro stĺpik je už vystavaný. Slnečný pozemok je mierne svahovitý, prístup až k pozemku vedie po asfaltovej osvetlenej komunikácii s chodníkom.

Príjemná lokalita na hranici CHKO Křivoklátsko umožňuje byť behom chvíľky v prírode, ale aj u všetkých potrebných služieb. Centrum Unhošti so štátnou i súkromnou materskou a základnou školou, ZUŠ, športoviskami, lekárskymi službami, obchodmi, reštauráciami a kaviarňami je vzdialené asi 5 minút autom alebo necelých 10 minút autobusom z blízkej zastávky, autom je možné tiež počas necelej polhodiny dôjsť na letisko alebo sa napojiť na Pražský okruh. Krásnym zalesneným okolím vedú turistické a cyklistické chodníky.

Celková plocha 2 120 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101119
  • Predajná cena
    379 972 €
  • Cena za m²
    179.20 €
  • Celková plocha
    2 120 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.