Pozemok

Južne orientovaný stavebný pozemok o výmere viac ako 4 000 m2 na peknom pokojnom mieste pri lese medzi mestom Unhošť a obcou Malé Kyšice v susedstve CHKO Křivoklátsko av blízkosti západného okraja Prahy, ktorá je ľahko dostupná po diaľnici D6.

Inžinierske siete sú na hranici pozemku, elektro stĺpik je už vystavaný. Pozemok sa skladá z dvoch parciel, je mierne svahovitý, prístup k nemu vedie po asfaltovej osvetlenej komunikácii s chodníkom.

Príjemná zelená lokalita pri prírodnom parku Povodia Kačáku v CHKO Křivoklátsko sa rozkladá v krátkej dojazdovej vzdialenosti od všetkých potrebných služieb. Centrum Unhošti so štátnou i súkromnou materskou a základnou školou, ZUŠ, športoviskami, obchodmi, reštauráciami, kaviarňami i lekárskymi službami je vzdialené asi 5 minút autom alebo necelých 10 minút autobusom z blízkej zastávky. Autom je možné tiež počas necelej polhodiny dôjsť na letisko alebo sa napojiť na Pražský okruh. Krásnym okolím vedú turistické a cyklistické chodníky.

Celková plocha 4 208 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101123
  • Predajná cena
    706 951 €
  • Cena za m²
    168 €
  • Celková plocha
    4 208 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.