Pozemok

Zasieťovaný, juhovýchodne orientovaný stavebný pozemok sa rozkladá v pokojnej rezidenčnej zástavbe Na Vidouli v Prahe 13 – Stodůlky priamo pri prírodnom parku a v blízkosti stanice metra.

Slnečný a rovinatý pozemok obdĺžnikového tvaru má prípojky inžinierskych sietí, príchod je po osvetlenej asfaltovej komunikácii s chodníkom. Podľa územného plánu sa jedná o čisto obytnú plochu.

Naproti pozemku začína rozľahlý prírodný park Košíře-Motol, blízko je aj 9-jamkové golfové ihrisko. Len pár krokov od budúceho domu je autobusová zastávka, odkiaľ sa dá behom chvíľky dostať k stanici metra Nemocnice Motol alebo Nové Butovice, autom sa dá ľahko nabehnúť na Pražský okruh. V krátkej dojazdovej vzdialenosti je materská a základná škola, gymnázium aj Deutsche Schule, supermarket alebo veľké obchodno-zábavné centrum na Zličíne.


Celková plocha 963 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101162
  • Predajná cena
    854 361 €
  • Cena za m²
    887.20 €
  • Celková plocha
    963 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.