Pozemok

Rozsiahly súbor pozemkov vhodných napr. na ekofarmu alebo farmu koní sa nachádza vo východných Čechách neďaleko Hradce Králové, v obci Rodov, výborne dostupnej po diaľnici D11.

Jedná sa prevažne o lúky s trvalými trávnatými porastmi obklopenými vzrastlými stromami. Stredom pozemku preteká potok, nachádza sa tu i silný prameň s kvalitnou pitnou vodou a studňa. K pozemku patrí aj pôvodná stavba – chalupa vhodná na rekonštrukciu, ktorá je spolu so zvyškom hrádze jedinou zachovanou budovou z objektov, ktoré v minulosti tvorili vodný mlyn. Dom má zastavanú plochu 53 m2. 

Pozemok sa nachádza v krásnej podkrkonošskej prírode, 3 km od nájazdu na diaľnicu D11. Krajské mesto Hradec Králové je vzdialené 9 km, široká občianska vybavenosť je dostupná v neďalekom meste Smiřice, ktoré je z obce dostupné autobusom. Lokalita je turisticky atraktívna, v okolí sa nachádza niekoľko prírodných pamiatok a rezervácií, v blízkosti sú kúpele Velichovky alebo barokový Kuks.

Celková rozloha 22 324 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101390
  • Predajná cena
    433 141 €
  • Cena za m²
    19.40 €
  • Celková plocha
    22 324 m²
  • Pozemok
    Komerčný
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Královéhradecký kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.