Pozemok

Jedinečný rohový pozemok o celkovej rozlohe 648 m2, vhodný na výstavbu rodinného domu, sa nachádza na južnom svahu v pokojnej časti rezidenčnej štvrti Na Hřebenkách s množstvom zelene.

Prístup na pozemok je z dvoch strán a všetky inžinierske siete sú naň privedené. Na inšpiráciu môže slúžiť vizualizácia veľkoryso poňaté vily prístupné z dolnej časti pozemku, okná a terasa v najvyššom podlaží budúceho domu umožní pôsobivé výhľady na metropole. Vizualizácia bola pripravená architektom v súlade s urbanistickým štýlom oblasti, na jej realizáciu bude nutné požiadať o stavebné povolenie. Prípadne je možné využiť teraz platné stavebné povolenie na dvojpodlažný dom so suterénom, ktorého základová doska (v hornej časti pozemku) je už vybudovaná.

Pozemok sa nachádza v tzv. stabilizovanom území, s funkčným využitím OB – čisto obytné s určením pre stavby na bývanie. Stabilizované územie znamená, že sa v území nepredpokladá žiadny väčší rozvoj a počíta sa skôr s dostavbou v súlade s kapacitou susedných stavieb.

Pozemok leží v mieste bohatej na zeleň, medzi historickými vznešenými vilami a pri modernom rezidenčnom projekte. Štvrť obklopuje hneď niekoľko parkov: Ladronka, záhrada Klamovka, Petřínske sady alebo prírodná pamiatka Skalka. V blízkosti funguje materská aj základná škola, ďalšia občianska vybavenosť je v krátkej dojazdovej vzdialenosti. Autobusom je možné za 7 minút dôjsť k stanici metra Anděl, autom sa počas chvíle napojiť na Mestský aj Pražský okruh alebo dôjsť do centra.

Celková plocha 648 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101417
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Celková plocha
    648 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.