Pozemok

Súbor pozemkov s celkovou zastaviteľnou plochou približne 5 050 m2 na hranici mestských častí Dolné Počernice a Běchovice. V susedstve zástavby s charakterom záhradného mesta, v tesnej blízkosti lesoparku, v blízkosti vlakovej stanice s výborným spojením do centra Prahy.

Komplex, ktorý sa nachádza na južnom svahu, pozostáva z troch pozemkov s celkovou rozlohou 13 322 m2. Plocha približne 5 050 m2 je v platnom územnom pláne uvedená ako zastaviteľná plocha, funkčná plocha označená ako OB-B (hlavné využitie sú plochy pre bývanie). 

Pozemok je v súčasnosti neodkanalizovaný, je potrebné predĺžiť vodovodné a kanalizačné potrubie na ponúkaný pozemok a doplniť ho prípojkami (kapacita sa zdá byť dostatočná). Dátová prípojka vedie cez cestu susediacu s ponúkanými pozemkami. 

Pekná lokalita bezprostredne susedí s upraveným lesoparkom Vinice, cez ktorý vedie chodník k železničnej stanici Praha-Běchovice stred, v krátkej pešej vzdialenosti je aj stanica Praha-Běchovice, cesta na Masarykovo nádraží trvá približne 15 minút. V blízkosti sa nachádza veľký prírodný park Klánovice-Čihadla a Počernický rybník s trávnatou plážou. V pešej vzdialenosti je centrum Běchovíc s materskou a základnou školou, obchodom s potravinami, poštou či reštauráciou. Okrem vlakového spojenia sú k dispozícii aj autobusové linky na stanicu metra Depo Hostivař, autom sa môžete okamžite napojiť na Pražský okruh. 

Celková rozloha 13 322 m2, zastavaná plocha cca 5 050 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101569
  • Predajná cena
    2 121 995 €
  • Cena za m²
    159.30 €
  • Celková plocha
    13 322 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.