Pozemok

Unikátny stavebný pozemok (2 426 m2) s priľahlým lesom (1 044 m2) a so štúdiou rodinného domu v škandinávskom duchu. Krásne pokojné a zelené miesto v Mníšku pod Brdy, uprostred nádhernej prírody ležiacej v pohodlnom dosahu Prahy.

Na rovinatý pozemok s prevažne južnou orientáciou je privedená voda, elektrina a kanalizácia (všetko je novo vybudované v posledných rokoch a pripravené na pripojenie rodinného domu). Súčasťou ponuky je štúdia moderného bungalovu (o výmere 163 m2, s garážou 41 m2), ktorý bol vytvorený na mieru pozemku. Zámer bol predjednaný so stavebným úradom. K pozemku vedie príchod priamo zo spevnenej asfaltovej obecnej komunikácie. Možnosť zakúpenia iba stavebného pozemku bez lesa.

Miesto zaručuje vítané súkromie, z jednej strany sú iba 2 ďalšie domy, z druhej je les s vysokými stromami. Pokojná časť obce sa rozkladá v krátkej dojazdovej vzdialenosti od všetkého potrebného: centrum Mníšku pod Brdy so všetkou infraštruktúrou je autom vzdialené 4 minúty, pešo 15 minút. Do hlavného mesta je možné dôjsť autom po diaľnici D4 alebo tiež prímestským autobusom či vlakom. Okolo pozemku vedie turistická trasa a cyklotrasa, medzi výletné ciele patrí napríklad barokový areál Skalka, Slapská přehrada alebo CHKO Český kras.

Celková plocha s priľahlým lesom 3 470 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101701
  • Predajná cena
    635 659 €
  • Cena za m²
    183.20 €
  • Celková plocha
    3 470 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.