Pozemok

Veľký stavebný pozemok s krásnym výhľadom na okolitú krajinu sa nachádza priamo pri lese v obci Halouny, ktorá leží v krásnej krajine medzi Brdy a CHKO Český kras, v dojazdovej vzdialenosti od Prahy.

Pozemok má prípojku na elektrinu, pripojenie na obecný vodovod je možné z vedľajšej ulice. Kanalizácia je v obci riešená septikom alebo žumpou. Zastavanosť pozemku je 30 %

Skvelá poloha v bezprostrednej blízkosti rozsiahleho prírodného parku Hřebeny poskytuje úžasný pokoj, pričom leží v krátkej dojazdovej vzdialenosti od občianskej vybavenosti v Řevnicích, Dobřichovicích alebo Mníšku pod Brdy. V susednej obci Svinaře sa nachádza materská škola, reštaurácia alebo obchod s potravinami. Dopravné spojenie zabezpečuje autobusová linka zo zastávky vzdialenej kúsok od pozemku, vlaky premávajú z Řevníc na železničnú stanicu Smíchov alebo Hlavní nádraží a autom je možné rýchle napojenie na diaľnicu D4. 

Pozemok 1 876 m2, podiel na príjazdovej ceste cca 220 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102397
  • Predajná cena
    536 886 €
  • Cena za m²
    256.10 €
  • Celková plocha
    2 096 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.