Pozemok

Mierne svahovitý pozemok s južnou orientáciou a takmer obdĺžnikovým tvarom sa nachádza v pokojnej časti mesta Dobříš, medzi rybníkom Papež a prírodným parkom Hřebeny. Výborná dostupnosť ku všetkému potrebnému, prírode a Prahe.

Inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia) sú k dispozícii na hranici pozemku. Podľa územného plánu je možné postaviť rekreačný dom na trvalé užívanie, s prízemím a podkrovím, s maximálnou výškou 7,5 m2. Koeficient zastavanosti je 20 %. 

Pozemok s rozlohou 492 m2 leží na južnom svahu a je prístupný po verejnej komunikácii. V okolí je pôvodná a nová zástavba chát a rodinných domov obklopená záhradami. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza materská škola a detská herňa a na dosah je supermarket alebo reštaurácia. Priamo z miesta je možné dostať sa prímestským autobusom na stanicu metra Smíchovské nádraží približne do pol hodiny. Pekné okolie ponúka možnosť pešej alebo cyklistickej turistiky, v dojazdovej vzdialenosti sú obľúbené turistické a rekreačné oblasti Brdy, Český kras alebo Slapy

Celková rozloha 492 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102499
  • Predajná cena
    Rezervované
  • Celková plocha
    492 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.