Pozemok

Jedinečná príležitosť kúpiť stavebný pozemok, celý polostrov o rozlohe 3 840 m2 s vlastnou plážou a možnosťou výstavby móla, v širšom centre metropoly a zároveň uprostred prírody, v Prahe 8 – Libni v blízkosti stanice metra Palmovka, v dynamicky sa rozvíjajúcej lokalite v blízkosti libeňského prístavu. Stavebné povolenie na rodinný dom, možná je aj výstavba komerčného priestoru.

Rovinatý pozemok je prístupný po miestnej účelovej komunikácii, budova má možnosť napojenia na existujúcu kanalizáciu, vodovod, elektrickú sieť a optický kábel CETIN. Stavebné povolenie, ktoré nadobudlo právoplatnosť v júni 2023, sa týka výstavby rodinného domu s dvoma nadzemnými a jedným podzemným podlažím, s výťahom, vínnou pivnicou, vnútorným bazénom, fotovoltaickou elektrárňou s batériovým úložiskom a tepelným čerpadlom zem-voda (so 7 zemnými vrtmi). 

Pekná lokalita priamo pri Thomayerových sadoch medzi riečkou Rokytkou a slepým ramenom Vltavy, 10 minút chôdze od zastávky metra a električky Palmovka, v dosahu všetkej infraštruktúry. Autom je možné sa ľahko dostať na magistrálu a k tunelovému komplexu.

Celková rozloha 3 840 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102583
  • Predajná cena
    Rezervované
  • Celková plocha
    3 840 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.