Pozemok

Pozemok s rozlohou viac ako 10 000 m2 sa nachádza v zastaviteľnej oblasti v tichej ulici na okraji Mníška pod Brdy. Mesto s malebným historickým centrom a zámockým parkom sa nachádza uprostred krásnej prírody a zároveň v blízkosti diaľnice D4, ktorá umožňuje rýchly prístup do Prahy.

Pozemok je podľa územného plánu zastaviteľný. Inžinierske siete (voda, kanalizácia, elektrina) sú vedené v prístupovej ceste.

Veľmi pekná lokalita na hranici rozsiahleho prírodného parku Hřebeny, v blízkosti CHKO Český kras a CHKO Brdy. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou (obchody, lekárske služby, pošta, kaviarne, reštaurácie) je vzdialené cca 2 minúty autom, materská a základná škola sú v pešej dostupnosti. Okolo pozemku vedie cyklotrasa a turistický chodník. Vďaka výhodnej polohe Mníška pod Brdy trvá cesta do Prahy autom alebo prímestským autobusom len asi 30 minút, preto je táto lokalita veľmi obľúbená. 

Celková rozloha 10 352 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103195
  • Predajná cena
    1 391 927 €
  • Cena za m²
    134.50 €
  • Celková plocha
    10 352 m²
  • Pozemok
    Komerčný
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.