Pozemok

Veľký rovinatý stavebný pozemok obdĺžnikového tvaru sa nachádza na pokojnom mieste obklopený vinicami a poliami v okrajovej časti vinohradníckej obce Strachotín ležiacej na brehu Nových Mlýnů asi 15 km od Mikulova a 40 km od Brna. Poloha pozemku zaručuje maximálne súkromie a otvorený výhľad do krajiny.

Rohový pozemok s dĺžkou takmer 100 m, šírkou 24 m a celkovou rozlohou 2 318 m2 má maximálnu zastaviteľnú plochu približne 20 %, podľa územnej štúdie možno na pozemku postaviť dom s prízemím a obytným podkrovím. Inžinierske siete (elektrina, voda, plyn, kanalizácia) sa nachádzajú približne 20-25 m od okraja pozemku. Pozemok leží nad úrovňou vodnej hladiny. V novej obytnej zóne sa buduje nová cesta a osvetlenie, k ponúkanej ploche povedie nespevnená obecná cesta. 

V obci sa nachádza materská škola, obchod s potravinami, reštaurácia či pošta. Základná škola a ďalšia občianska vybavenosť sa nachádza v Dolních Věstonicích vzdialených necelé 3 km. Cez Strachotín prechádza Moravská vínna cesta a niekoľko ďalších turistických a cyklistických trás, na opačnej strane Mušovských jazier sa začína krásny chránená krajinná oblasť Pálava a v blízkosti je aj známy Lednicko-valtický areál, kde si prídu na svoje milovníci prírody, architektúry a histórie. V susedných Šakvicích sa nachádza železničná stanica hlavnej trate do Brna/Břeclavi, asi 10 km od hotela je diaľničný nájazd na Brno, Viedeň alebo Bratislavu.  

Celková rozloha 2 318 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103376
  • Predajná cena
    290 316 €
  • Cena za m²
    125.20 €
  • Celková plocha
    2 318 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Jihomoravský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.