Pozemok

Súbor dvoch stavebných pozemkov situovaných v jedinečnej lokalite v Prahe 5 nad sútokom Berounky a Vltavy, priamo pri prírodnej rezervácii Slavičí údolie a v blízkosti prírodného parku Radotínsko-Chuchelský háj, vám umožní vytvoriť si pokojné bývanie v objatí prírody a so všetkým komfortom mesta.

Podľa územného plánu sa územie nachádza v zastaviteľnom území s čisto obytnou funkciou (OB-A), koeficient podlažných plôch je 0,2. Všetky inžinierske siete sú už na pozemku. Slepá cesta (asfalt a zámková dlažba) zabezpečuje jednoduchý prístup. Rovinatý zatrávnený pozemok je obklopený vzrastlými stromami. Možnosť využitia ako celku alebo na výstavbu dvoch rodinných domov.

Krásna lokalita obklopená prírodnými parkami a ľahko dostupná autom aj verejnou dopravou. Autobusom z neďalekej zastávky je možné sa za chvíľu dostať na železničnú stanicu Praha-Radotín a odtiaľ pokračovať vlakom do centra, autom je rýchle napojenie na Pražský okruh a rýchlostnú cestu R4, asi 10 minút jazdy autom je nová električková zastávka vo Slivenci. V krátkej dojazdovej vzdialenosti sa nachádza materská a základná škola, ZUŠ, supermarkety, reštaurácie a pošta, neďaleko je aj obľúbené kúpalisko Biotop Radotín.

Celková rozloha 1 610 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104356
  • Predajná cena
    983 017 €
  • Cena za m²
    610.60 €
  • Celková plocha
    1 610 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.