Pozemok

Jedinečná ponuka pozemku s platným stavebným povolením a projektom modernej vily v dynamicky sa rozvíjajúcej brnenskej mestskej časti Sadová, ktorá sa nachádza v pokojnej okrajovej časti mesta, za ktorou začínajú hlboké lesy a jedinečná krajina CHKO Moravský kras.

Pozemok je juhovýchodne orientovaný a mierne svahovitý, všetky inžinierske siete sú pripravené, bezproblémový vstup na pozemok zaručuje poloha pri miestnej asfaltovej ceste. 

Projekt s platným stavebným povolením, ktorý je súčasťou ponuky, navrhuje modernú vilu s 3 podlažiami, zastavanou plochou cca 160 m2 a veľkorysou úžitkovou plochou cca 440 m2. V suteréne má byť veľký otvorený priestor (napr. na herňu), práčovňa, WC, sklady a technické zázemie. Na prízemí sa navrhuje obývacia izba spojená s jedálňou, kuchyňou a krytou terasou, hosťovská spálňa s vlastnou kúpeľňou, toaleta, šatník, zádverie a schodisková hala. Najvyššie poschodie je navrhnuté ako súkromná zóna s 3 spálňami, 2 kúpeľňami, 2 šatňami a galériou. Navrhnutá je aj dvojgaráž a prístrešok pre auto.  

V susedstve sa nachádzajú 2 kaviarne a občianska vybavenosť je v krátkom dosahu jazdy autom alebo autobusom. Najväčšou výhodou bývania v tejto oblasti je okolitá príroda, v priebehu chvíľky je možné byť na niektorej z lesných turistických alebo cyklistických trás

Celková rozloha 773 m2. 

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104364
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Celková plocha
    773 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Jihomoravský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.