Pozemok

Viac ako 1000 m2 veľký slnečný pozemok s rodinným domom vhodným na rekonštrukciu sa nachádza v prestížnej lokalite Tiché údolí v meste Roztoky. Tichá zelená lokalita s výbornou dostupnosťou do metropoly autom aj MHD. 

Dom s celkovou úžitkovou plochou 286 m2 (z toho interiér 244 m2, bakon 21 m2, garáž 21 m2) je teraz rozdelený na 3 bytové jednotky so spoločným vchodom. Stavba bola dokončená v roku 1977, od roku 2002 prebehli čiastočné rekonštrukcie. V roku 2020 bol vymenený plynový kotol, v roku 2021 strecha. Okná sú plastové. Na každom poschodí je samostatný vodomer. Dom stojí na veľkom rovinatom pozemku, kde sa nachádza aj prístrešok pre 3 autá, skleník, záhradný domček či pergola. K domu patrí garáž

Veľmi pekné a tiché miesto v slepej uličke lemovanej elegantnými vilami, v blízkosti Roztockého zámku a ateliéru maliarky Zdenky Braunerovej. Kúsok od domu je súkromná základná škola Sedmihlásek, reštaurácia alebo kaviareň, asi 7 minút chôdze je železničná a autobusová zastávka s rýchlym priamym spojením do Prahy. Vlakom sa na Masarykovo nádraží dostanete za 15 minút, autobusom je možné dostať sa na stanicu metra Dejvická. V Roztokoch sa nachádzajú zdravotnícke služby, štátna a súkromná materská škola, základná škola, supermarket alebo bistro. Mesto je obklopené krásnou prírodou pretkanou turistickými a cyklistickými chodníkmi, prívozom sa dá dostať na opačný breh Vltavy a tam sa napojiť na cyklotrasu vedúcu mimo ciest do centra metropoly.

Celková rozloha je 1023 m2. 

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104409
  • Predajná cena
    516 193 €
  • Cena za m²
    504.60 €
  • Celková plocha
    1 023 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.