Pozemok

Rovinatý pozemok s rozlohou 1 121 m2 sa nachádza v pokojnej lokalite v slepej uličke neďaleko centra obce Zdiby, ktorá sa nachádza na Pražskom predmestí v blízkosti budúcej električky a tiež v blízkosti niekoľkých prírodných parkov. 

Na pozemku teraz stojí malý rodinný dom určený na kompletnú rekonštrukciu alebo demoláciu. V budúcnosti ho možno využiť ako penzión, ateliér alebo prenajímať na bývanie, na čo sa v súčasnosti využíva. Vzhľadom na existujúci dom je na pozemku už zavedená elektrina a kanalizácia. S ponúkaným pozemkom nie je spojené žiadne percento zastavanosti, takže sa na ňom dá realizovať projekt veľkého domu s veľkou záhradou a domom pre hostí. Prístup cez obecný pozemok je zabezpečený vecným bremenom. 

Krásny vyvýšený pozemok sa nachádza v blízkosti centra obce, približne 250 m od autobusovej zastávky, odkiaľ sa ľahko dostanete na stanicu metra Kobylisy. Pripravuje sa aj výstavba električkovej trate na stanicu metra Kobylisy a ďalej do centra Prahy, trať bude dokončená v roku 2027. Kúsok od pozemku sa nachádza materská a základná škola, pošta, obchody, sokolovňa, pekáreň a mikropivovar, v okolí sú detské ihriská a futbalové ihrisko, krásne okolie s výhľadmi do diaľky križujú cyklistické a turistické trasy

Celková rozloha 1 121 m2. 

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104514
  • Predajná cena
    622 974 €
  • Cena za m²
    555.70 €
  • Celková plocha
    1 121 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.