Pozemok

Pozemok s celkovou rozlohou 3 901 m2 s možnosťou výstavby 1 až 2 rodinných domov sa nachádza na okraji zástavby, v krásnej a dokonale tichej lokalite v malebnom údolí s obcou Chřibská v chránenej krajinnej oblasti Lužické hory.

Pozemok je rovinatý, inžinierske siete sú privedené na susedný pozemok. Podľa územného plánu je 2 700 m2 v zóne BI 55 - individuálne bývanie, zvyšok je lokálne biocentrum. Zastaviteľná časť je cca 2 190 m2, nezastaviteľná časť cca 1 711 m2. Maximálna zastavanosť je 20 %, dom musí mať sedlovú strechu a maximálne jedno nadzemné podlažie a obytné podkrovie a rešpektovať architektonický a urbanistický charakter existujúcej zástavby. 

Minimálna výmera stavebného pozemku pre umiestnenie 1 rodinného domu je 1 000 m2, takže teoreticky je tu možné postaviť 2 rodinné domy. Vzhľadom na možnosti napojenia na cestu a podmienky priestorového usporiadania je však pozemok vhodnejší na výstavbu 1 rodinného domu. Každý stavebný pozemok bude mať minimálne 2 parkovacie miesta pre autá. 

Obec Chřibská sa nachádza v krásnej prírodnej krajine na území CHKO Lužické hory, CHKO Labské pieskovce a NP České Švajčiarsko. V obci sa nachádza materská a základná škola, obchody s potravinami, zdravotné stredisko, reštaurácia, kaviareň, kúpalisko a lesné divadlo,v centre obce sú významné budovy predstavujúce ukážku typickej miestnej architektúry so zrubovým prízemím a hrázdeným poschodím. Dopravné spojenie s okolitými mestami zabezpečujú autobusy, železničná stanica je vzdialená asi 5 km od centra mesta.

Celková rozloha 3 901 m2. 

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104613
  • Predajná cena
    157 831 €
  • Cena za m²
    40.50 €
  • Celková plocha
    3 901 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Ústecký kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.