Pozemok so stavebným povolením

Stavebné pozemky s vypracovaným projektom, stavebným povolením a výnimočným výhľadom na štíty Vysokých Tatier. Lokalita v blízkosti najvyššieho pohoria na Slovensku ponúka pestré možnosti voľnočasových aktivít, dobrú dopravnú dostupnosť či potrebnú občiansku výbavenosť.
 

Na území zloženom z piatich susediacich pozemkov o celkovej výmere 5 226 m² sú aktuálne k dispozícii tri pozemky o výmere 1.140 m2, 980 m2 a 984 m2. Pre každý z pozemkov je vypracovaný projekt na výstavbu 6-izbového rodinného domu s možnosťou celoročného bývania a vydané právoplatné stavebné povolenie. Súčasťou projektu pre kadžý objekt je garáž pre dve autá či odpočinková zóna s využitím pre bazén a grilovanie. 

Developer doplnkovo ​​ponúka realizáciu výstavby domu na kľúč. Každý z pozemkov je ohraničený asfaltovou komunikáciou. Z inžinierskych sietí sú voda, kanalyzáci a elektrina privedené ku hranici pozemku. Terén pozemku je mierne svahovitý. 
 
Pozemky sa nachádzajú v blízkosti Vysokých Tatier s dostupnou občianskou vybavenosťou. Lokalita ponúka množstvo rodinných aktivít ako turistika, vodný svet AquaCity Poprad, bobová dráha v Tatranskej Lomnici, blízke lyžiarske strediská vo Vysokých Tatrách, skialpinizmus, či golfové ihrisko. Mesto Kežmarok je vzdialené len 4 km, Poprad 18 km a Tatranská Lomnica 19 km.

Cena od 178 EUR/m2. 

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    105149
  • Predajná cena
    203 148 €
  • Cena za m²
    178.20 €
  • Celková plocha
    1 140 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Prešovský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.