Pozemok na Liptove s výhľadom

Stavebný pozemok s vypracovaným projektom, inžinierskymi sieťami situovaný v blízkosti Liptovskej Mary. Poloha v srdci prírody s výnimočným výhľadom na krásy Liptova a absolútnom súkromí. 

Podľa UPI je pozemok vhodný pre výstavbu rekreačného domu s možnosťou celoročného bývania. K dispozícií vypracovaný projekt k jednopodlažnému domu s obývateľným podkrovím, altánkom a úžitkovou plochou 185 m2 na ktorý bolo už v minulosti vydané stavebné povolenie.  Projekt je taktiež vypracovaný pre studňu do hĺbky 15-25 metrov a elektrickú prípojku 3x25 A. Prístup k pozemkom je zabezpečený spevnenou cestou

Pozemky sa nachádzajú v meste Liptovská Anna, čarovnom historickom mieste v objatí hôr pod Čereňovou skalou, s gotickým kostolíkom Sv.Anny z 15. storočia. Len 5 km vzdialená Liptovská Mara, nazývaná tiež liptovské more, disponuje potrebnou občianskou vybavenosťou. Lokalita ponúka absolútne súkromie, ale aj množstvo rodinných aktivít ako turistika, vodný svet AquaCity Poprad, bobová dráha v Tatranskej Lomnici, blízke lyžiarske strediská vo Vysokých Tatrách, skialpinizmus, či golfové ihrisko. Mesto Kežmarok je vzdialené len 4 km, Poprad 18 km a Tatranská Lomnica 19 km. 
 

Cena 69 EUR/m2. 

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    105686
  • Predajná cena
    197 547 €
  • Cena za m²
    69 €
  • Celková plocha
    2 863 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Žilinský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.