Pozemok

Ojedinelá ponuka športovo-rekreačného rybníku so zaujímavým komerčným využitím. Nádherná vodná plocha sa nachádza v romantickej krajine v blízkosti rekreačného strediska Staré Splavy u Máchovho jazera.

Plochu o celkovej rozlohe 24 874 m2 tvorí rybník a priľahlé pozemky. Zatrávnené brehy lemujú storočné stromy, hĺbka rybníku je 1-3 metre. Dostatočná veľkosť vodnej plochy a blízkosť inžinierskych sietí umožňuje na rybník umiestniť 4-5 glamping hausbótov ku komerčnému prenájmu (zobrazené na vizualizácii).

Teraz je rybník krátkodobo prenajatý a využíva sa k športovo-rekreačnému rybolovu. Prístup až k brehu je po osvetlenom chodníku, je tu možné bez problémov zaparkovať.

Vodná plocha leží na dobre prístupnom mieste blízko Starých splavov zároveň však v kľudnej časti izolovanej od rušného turistického centra. Obľúbená rekreačná oblasť v krajine básnika Karla Hynka Máchu ponúka nielen možnosť vodných športov a kúpanie v Máchovom jazere, ale aj hustú sieť trás pre cyklistov i turistov, ktorí sa môžu od pláží a aquaparku vydať obdivovať hradné zrúcaniny alebo spoznávať bývalý vojenský priestor Ralsko. V blízkosti sú tenisové kurty, ihrisko na nohejbal i volejbal, vonkajšia posilňovňa, lanový park alebo minigolf, v zime si tu na svoje prídu korčuliari a bežkári. Atraktívna lokalita je vzdialená približne 60 minút od Prahy a je pohodlne dostupná nielen autom, ale aj autobusom či vlakom.

Celková plocha 24 874 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39055
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    24 874 m²
  • Pozemok
    Poľnohospodársky
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.