Pozemok

Rozľahlé pozemky v Banskobystrickom kraji o celkovej výmere viac ako 300 ha sa rozprestierajú v okrese Lučenec.

71 % pozemkov je kategorizovaných ako orná pôda, 26% územia tvorí TTP. Ostatnú výmeru územia tvoria lesné pozemky, zastavané plochy a nádvoria, vodné plochy a záhrady. Nakoľko ide o rozsiahle územie, disponuje rôznorodou bonitou pôdy. Pozemky sú využívané na poľnohospodárske účely. Prístupová cesta je asfaltová a poľná, inžinierske siete sú v dosahu. Vlastník pre svoje územie o veľkosti 17 ha inicioval prípravu pre zmenu územného plánu na logistiku/ľahkú výrobu a rezidenčné bývanie.

Na západnom okraji mesta Lučenec je vodná nádrž Ľadovo, využívaná na agroturistiku. V budúcnosti sa plánuje výstavba severného obchvatu, úseku rýchlostnej cesty R2, ktorý sa bude napájať na Lučenec.

Pozemky sa predávajú ako celok. Vo výlučnom vlastníctve je 40 % pozemkov, zvyšnú časť tvorí výmera podielu vlastníka na pozemkoch v podielovom spoluvlastníctve. Vlastníkom je SPV, predaj bude realizovaný formou share deal.

Cena 1,59 EUR/m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41673
  • Predajná cena
    4 792 260 €
  • Cena za m²
    1.59 €
  • Celková plocha
    3 014 000 m²
  • Pozemok
    Poľnohospodársky
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Banskobystrický kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.