Pozemok

Pozemok s projektom na stavbu rodinného domu, leží na krásnom a pokojnom mieste priamo pri prírodnom parku Radotínsko-Chuchelský háj, v neprejazdnej ulici lemovanej novými rodinnými domami.

Mierne svahovitý pozemok je kompletne zasieťovaný, príjazd je po osvetlenej ceste zo zámkovej dlažby. Súčasťou ponuky je stavebné povolenie. 

Podľa projektu bude na prízemí domu veľký obytný priestor s jedálňou, otvorenou kuchyňou a zimnou záhradou, ďalej spálňa s en-suite kúpeľňou, práčovňa, toaleta, špajza, šatňa, zádverie a hala. Na poschodí je plánovaná hlavná spálňa s 2 walk-in šatníkmi a veľkoryso pojatou kúpeľňou so saunou, ďalšie 2 izby, komora, toaleta a galéria. Z hlavnej spálne a jednej izby povedie vstup na veľkú terasu. Na záhrade je plánovaný bazén, súčasťou domu bude i garáž.

Pozemok sa nachádza v pešej vzdialenosti od centra Slivenca s materskou a základnou školou, poštou, knižnicou a bistrom. Neďaleko budúceho domu je autobusová zastávka, odkiaľ sa dá dostať k električke alebo až k stanici metra Anděl. Autom je možné sa rýchlo napojiť na Pražský okruh. Miestom prechádzajú turistické aj cyklistické trasy vedúce do krásneho prírodného parku Radotínsko-Chuchelský Háj.

Celková plocha 1 399 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42777
  • Predajná cena
    869 220 €
  • Cena za m²
    621.30 €
  • Celková plocha
    1 399 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.