Pozemok

Slnečný pozemok s úchvatnými výhľadmi leží priamo pri malom lyžiarskom areáli v Sklenařicích neďaleko CHKO Jizerské hory. Pekná prírodná krajina s riedkym osídlením zaručuje čistý vzduch, pokoj a súkromie.

Pozemok o celkovej výmere 960 m2 leží na juhovýchodnom svahu. Na pozemku je možné vystavať jeden rodinný dom vidieckeho typu so suterénom, 1 nadzemným podlažím a obytným podkrovím. Maximálna miera zastaviteľnosti je 20 % (192 m2). Je nutné vybudovať studňu a požiadať o pripojenie k elektrickej sieti. Príchod takmer až k pozemku je po asfaltovej komunikácii, cca 50 metrov po nespevnenej ceste.

Pozemok má ideálnu polohu pre letné aj zimné výpravy za športom do jizerských alebo krkonošských horských stredísk. Občianska vybavenosť sa nachádza vo Vysoké nad Jizerou vzdialenej asi 5 minút jazdy autom alebo autobusom. V obci funguje materská a základná škola, poliklinika s lekárňou, predajňa potravín a ďalšie obchody aj niekoľko reštaurácií či cukráreň.

Celková plocha 960 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42817
  • Predajná cena
    78 717 €
  • Cena za m²
    82 €
  • Celková plocha
    960 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Liberecký kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.