Pozemok

Exkluzívny pozemok s projektom na stavbu horskej chalupy a platným stavebným povolením sa nachádza v pokojnej časti Harrachova, priamo pri lese a v pešej vzdialenosti do centra tohto obľúbeného krkonošského strediska.

Pozemok má rozlohu cca 821 m2, sú tu prípojky inžinierskych sietí (vodovod, elektrina). Odpady sú plánované riešiť čističkou so vsakovaním, vykurovaním tepelným čerpadlom. K pozemku je zriaďovaná celoročne prístupná cesta.

Súčasťou ponuky je projekt domu s 1 nadzemným podlažím, suterénom (v úrovni záhrady) a s obytným podkrovím. Podľa návrhu môže vzniknúť v úrovni záhrady obytný priestor s kuchyňou a jedálňou, chodba, toaleta a sauna. Z obývacej izby sa bude dať vstúpiť na juhovýchodne orientovanú záhradnú terasu. Na 1. nadzemnom podlaží je plánovaná hosťovská izba, kúpeľňa a predsieň so vstupom zvonku aj z garáže. Pokojovú zónu v podkroví bude tvoriť rodičovská spálňa s en-suite kúpeľňou, ďalšie 2 spálne, kúpeľňa a šatník.

Krásne miesto priamo pri lese, mimo hlavnej turistickej trasy. Zároveň je v pešom dosahu supermarket, skláreň aj lanová dráha Delta, kúsok od domu je možné sa napojiť na turistické a cyklistické chodníky, vedúce napríklad k Mumlavským vodopádom alebo na poľskú stranu Krkonoš. Harrachov ponúka pestrý výber reštaurácií, predajne športového vybavenia a predovšetkým široké možnosti športového vyžitia v každom ročnom období. Obec je dobre prístupná aj v zime, a to nielen autom, ale aj priamymi autobusovými spojmi aj z Prahy alebo vlakom z Liberca.

Celková plocha 821 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42962
  • Predajná cena
    664 952 €
  • Cena za m²
    809.90 €
  • Celková plocha
    821 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Liberecký kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.