Pozemok

Investičná ponuka pozemku o celkovej ploche 17 707 m2, ktorý je možné rozdeliť až na 17 parciel, v zastaviteľnom území na juhovýchodnom okraji obce ležiacej v blízkosti Prahy 6 vrátane letiska Václava Havla.

Pozemok je mierne svahovitý. Inžinierske siete - vodovod, elektro i plyn sú v priľahlej komunikácii (povrch zo zámkovej dlažby), po ktorej je možné dôjsť až k pozemku. Odpady je nutné riešiť vlastnou čističkou alebo septikom, napojenie na kanalizáciu bude možné až po výstavbe novej obecnej ČOV, ktorá je v príprave.

Riešené územie predpokladá individuálnu zástavbu prevažne rodinných domov a dvojdomov. Strechy môžu byť šikmé (sedlové a pultové) aj ploché.

Atraktívna je najmä poloha v dosahu metropoly i krásnej prírody, ľahký nájazd na diaľnice D7 a D6 a na Pražský okruh, po dokončení plánovanej trasy sa dopravná obslužnosť obce ešte navýši. Dynamicky sa rozvíjajúca obec ponúka dostatočnú občiansku vybavenosť, priamo v obci funguje reštaurácia, kaviareň i súkromná materská škola, v krátkej dojazdovej vzdialenosti sú prestížne medzinárodné školy.

Celková plocha 17 707 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43144
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Celková plocha
    17 707 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.