Priemyselné priestory

Priemyselný areál s 2 výrobnými halami na pozemku s rozlohou viac ako 6 000 m2 v priemyselnej zóne Jeneč u Prahy v blízkosti letiska, s dobrou dopravnou dostupnosťou z Pražského okruhu D6.

Na pozemku sa nachádza väčšia hala s rozlohou 600 m2 a výškou 5 m a menšia hala s rozlohou 400 m2 a výškou 4 m, dom správcu a dom s toaletnými kabínami, je tu aj plynová prípojka, elektrina, studňa s vodou na priemyselné využitie a 3 septiky.

Lokalita je ľahko dostupná, diaľnica D6 je vzdialená len 2 minúty, Pražský okruh 7 minút. Na stanicu metra Zličín je to 10 minút jazdy autom. Vlakové a autobusové spojenie je dostupné aj vo vzdialenosti približne 450 m od pozemku. Občianska vybavenosť je dostupná v obci Jeneč do 2 minút jazdy autom.

Zastavané plochy 1 016 m2, 404 m2 a 381 m2, ostatná plocha 4 291 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37442
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Celková plocha
    6 092 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie priemyselné priestory v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.