Rodinný dom, 5 izbový

Neopotrebovaný rodinný dom pôsobivo kombinujúci pôvodnú stavbu zo začiatku 20. storočia s modernou prístavbou kopírujúcou terén veľkej záhrady stojí v malej obci uprostred prírody v CHKO České Středohoří, v blízkosti vrchu Milešovka.

Plocha domu ponúka dispozíciu 5+1. Na prvom poschodí sa nachádza vstupná hala, priestranná jedáleň so samostatnou kuchyňou a prístupom na dve terasy, kúpeľňa a samostatná toaleta, ďalej nová prístavba, ktorá rozšírila priestor o obývaciu izbu, spálňu s walk-in šatníkom a kúpeľňou, technickú miestnosť. V podkroví pôvodnej budovy sa nachádzajú 2 spálne a malý pracovný priestor. Dom je podpivničený so saunou a oddychovou miestnosťou, pod terasou sa nachádza sklad záhradného náradia. Komfort ďalej zvyšuje dostatok parkovacích miest v samostatnej dvojgaráži a na ďalších parkovacích miestach pod prístreškom

Pôvodný dom z r. 1910 bol v r. 2014 kompletne zrekonštruovaný s novou prístavbou podľa návrhu renomovaného architektonického štúdia a je vo výbornom technickom stave. Obývaciu izbu zdobí krb na drevo a lisovaný bambusový obklad, kuchyňa v tmavom matnom prevedení je vybavená spotrebičmi Bosch. Kontrast svetlých a tmavých farieb prechádza celým interiérom, napríklad na podlahe, ktorá je v pôvodnej budove biela a v prístavbe čierna. Vykurovanie zabezpečujú 2 plynové kotly, na prízemí je podlahové kúrenie. Prístavba je pokrytá odolným a odolným fasádnym obkladom Cembrit Zenit vo farbe Erebus, pričom pozdĺž exteriéru sa vinie drevený terasovitý chodník spájajúci obe budovy. Vykurovanie, bránu a garáž možno ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie. Dom je zabezpečený kamerovým a poplašným systémom. Súčasťou ponuky je aj fotovoltický projekt (10 kW)

Obec je obklopená lesmi a poľnohospodárskou krajinou, najvyšší vrchol Českého Středohoří – Milešovka je vzdialený asi 5 km. Okolie ponúka širokú škálu výletov, krásnou krajinou vedú turistické a cyklistické trasy. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v okresnom meste Teplice, vzdialenom 15 minút jazdy autom, s týmto kúpeľným mestom má Bořislav priame autobusové a vlakové spojenie. Krátke napojenie na rýchlostnú diaľnicu D8, čas jazdy do Prahy približne 40 minút.

Úžitková plocha 252,08 m2, z toho terasa 18,5 m2 a garáž 48 m2, zastavaná plocha 553 m2, záhrada 2 009 m2, pozemok 2 562 m2. 

K nehnuteľnosti je možné prikúpiť susedný pozemok o výmere 1 278 m2, čím sa výmera pozemku rozšíri na celkových 3 840 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102875
  • Predajná cena
    632 332 €
  • Podlahová plocha
    186 m²
  • Terasa
    19 m²
  • Garáž
    Áno
  • Úžitková plocha
    252 m²
  • Zastavaná plocha
    553 m²
  • Záhrada
    2 009 m²
  • Pozemok
    2 562 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Ústecký kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.