Rodinný dom, 5 izbový

Nízkoenergetický rodinný dom s garážou, záhradným domčekom a juhozápadne orientovanou záhradou poskytujúcou dokonalé súkromie sa nachádza na okraji obce Dobřejovice v blízkosti Průhonického parku.

Na vstupnej úrovni sa nachádza priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálňou, pracovňa/izba pre hostí, kúpeľňa, samostatné WC, špajza, schodisková hala a chodba. Z obývacej izby a pracovne je prístup na slnečnú terasu. V podkroví sa nachádza hlavná spálňa so strešnou terasou, ďalšie 2 spálne, malá pracovňa, kúpeľňa, toaleta a veľký šatník. Ďalší úložný priestor poskytuje podkrovie. 

Nadčasový dom s odvetrávacou fasádou bol postavený s použitím kvalitných materiálov. Vďaka týmto prvkom, použitým technológiám a energeticky úsporným riešeniam sú súčasné mesačné náklady na prevádzku domu približne 2 200 Kč. Medzi moderné technológie patrí rekuperácia vzduchu, podlahové vykurovanie Rehau, mimoriadne účinné švédske tepelné čerpadlo IVT s chladením, elektricky ovládané vonkajšie rolety tieniace okná s trojsklom a solárnymi ziskami, zabezpečovací systém Jablotron napojený na PCO, kamerový systém so zvukom a záznamom či príprava na centrálny vysávač. V obývacej izbe je možné inštalovať krb. Bezproblémové parkovanie je možné vďaka garáži a ďalším 2-3 parkovacím miestam na spevnenej ploche pozemku. Murovaný záhradný domček s vlastnou sprchou a WC je možné využiť napríklad na wellness so saunou. Záhradu udržiava automatický zavlažovací systém a robotická kosačka Husqvarna

Rozvíjajúca sa obec Dobřejovice ponúka príjemné bývanie v tesnej blízkosti Prahy, cesty autom urýchľuje blízky Pražský okruh a diaľnica D1, verejnú dopravu zabezpečuje prímestský autobus na stanicu metra Opatov. V obci sa nachádza štátna škôlka a súkromná materská škola. Štátna materská a základná škola v susedných Průhonicích, ďalšie vzdelávacie inštitúcie vrátane súkromných škôl Sunny Canadian School alebo Navis sú v krátkej dojazdovej vzdialenosti. Vstup do známeho Průhonického parku je vzdialený len asi 5 minút, neďaleko sa nachádza aj Říčanský les a priľahlá národná prírodná rezervácia Voděradské bučiny

Úžitková plocha 345 m2 (z toho garáž 55 m2 a záhradný domček 30 m2), zastavaná plocha 201 m2, záhrada 799 m2, pozemok 1 000 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102961
  • Predajná cena
    1 155 440 €
  • Garáž
    Áno
  • Úžitková plocha
    345 m²
  • Zastavaná plocha
    201 m²
  • Záhrada
    799 m²
  • Pozemok
    1 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.