Rodinný dom, 6 izbový

Táto jedinečná rezidencia postavená v roku 1906 na okraji dediny Ano Mera na obľúbenom ostrove Mykonos sa nachádza v rozľahlej záhrade plnej vzrastlých stromov a pestrofarebnej stredomorskej flóry. Dom bol zrekonštruovaný zberateľom umenia a je zariadený v elegantnom aj eklektickom medzinárodnom štýle.

Hlavný dom ponúka veľké prijímacie miestnosti s príjemným jedálenským a obývacím priestorom, pracovňu, slnečný salónik, toaletu, pôvodnú tradičnú kuchyňu a plne vybavenú modernú kuchyňu, hlavnú spálňu s vlastnou kúpeľňou, ďalšiu spálňu s kúpeľňou a technickú miestnosť. Samostatná chata pre hostí vedľa bazéna obsahuje 2 spálne s vlastnou kúpeľňou, kuchynský kút a súkromný priestor na posedenie. Ďalšia samostatná chata pozostáva z dvoch poschodí, z ktorých každé obsahuje 2 spálne, jedáleň, kuchyňu a kúpeľňu so sprchovacím kútom.

Medzi pozoruhodné prvky patria vysoké stropy s odhalenými drevenými trámami, starožitné dubové podlahy, terakotové dlaždice, dekoratívne predmety a nábytok zo všetkých kútov sveta. Kryté terasy a verandy poskytujú možnosti na vonkajší oddych a zábavu. K nehnuteľnosti patrí aj priľahlý pozemok, ktorý poskytuje súkromie a priestor na ďalšie parkovanie, zeleninovú záhradu alebo možnosť budúceho rozvoja v prípade potreby.

Mykonos je jedným z najobľúbenejších gréckych ostrovov, najmä pre svoje nádherné pláže s tyrkysovou vodou, pôvabné uličky s množstvom taverien, kaviarní a módnych butikov a klenotníctiev, lákavé sú aj početné pamiatky gréckej antickej civilizácie. Dedinka Ano Mera sa nachádza asi 8 km od mesta Mykonos s medzinárodným letiskom, vďaka svojej centrálnej polohe má blízko k plážam na celom ostrove.

Úžitková plocha 702 m2, pozemok 2 669 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103275
  • Predajná cena
    3 014 516 €
  • Pozemok
    2 669 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Kyklády

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.