Rodinný dom

Biela pláž, nádherné Egejské more s tyrkysovo modrou vodou a svieži zelený borovicový les sú kulisou nádhernej vily, ktorá sa nachádza len 3 km od malebného mestečka s hlavným prístavom a letiskom na ostrove Skiathos.

Objekt pozostáva z hlavnej rezidencie a 4 nezávislých apartmánov pre hostí v jednej elegantnej budove. Celkovo sa tu nachádza 10 pohodlných izieb s vlastnou kúpeľňou, 5 plne vybavených kuchýň, 3 toalety pre hostí, posilňovňa a masážna miestnosť, 2 vírivky na terasách, vonkajšie parkovisko pre 8 áut a krytá garáž pre 2 autá a 2 vodné skútre.

Vila bola postavená v roku 2016 v duchu súčasnej architektúry so špičkovými modernými technológiami vrátane systému inteligentnej domácnosti, sofistikovaného osvetlenia v interiéri aj exteriéri a solárnych zariadení vrátane 10 kW strešného fotovoltaického systému. Súčasťou je aj dieselový generátor, výťah, dvojité tepelné čerpadlá na podlahové vykurovanie a centrálne chladenie. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená a pripravená na okamžité nasťahovanie. Upravená rozsiahla záhrada je plná vzrastlých borovíc, olivovníkov a ďalšej rozmanitej stredomorskej flóry. Na terase je vybudovaný pôsobivý bazén, cez záhradu vedie dláždená cesta na piesočnatú pláž a 20 m dlhé plávajúce mólo s kotviskom.

Ostrov Skiathos s množstvom zátok a pláží s jemným pieskom, mestečkami s kľukatými uličkami, romantickými námestiami a starobylými kostolmi patrí k najmenším gréckym ostrovom. Výbornú dostupnosť zabezpečuje medzinárodné letisko, na ktoré v hlavnej sezóne lietajú lety aj priamo z Prahy.   

Úžitková plocha 985 m2, pozemok 3 655 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103277
  • Predajná cena
    7 039 173 €
  • Pozemok
    3 655 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Thesálie

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.