Rodinný dom, 6 izbový

Egejská slnečnica je výstižný názov pre žiarivo bielu, typickú a zároveň modernú grécku vilu s vonkajším bazénom. Stojí na odľahlom mieste len 6 km od mesta Mykonos.

Priestranný interiér pozostáva z otvorenej obývacej izby, jedálne, kuchyne, 5 spální a 4 kúpeľní na dvoch úrovniach. K dispozícii je aj toaleta pre hostí, druhá kuchyňa a samostatný apartmán pre hostí so spálňou a kúpeľňou. Z mnohých izieb je prístup na veľké terasy, krytú vonkajšiu jedáleň na prízemí a posedenie pri bazéne.

Romantiku dotvárajú 3 funkčné krby, dláždené podlahy zodpovedajú stredomorskému štýlu, rovnako ako rozľahlá záhrada. Výhľad na krištáľovo modré vody Egejského mora si môžete vychutnať vnútri aj vonku, vrátane nekonečného bazéna.

Len pár krokov od vily sa nachádzajú dve piesočnaté pláže a zvyšok Mykonosu, ktorý je známy svojou nádhernou prírodou, skvelými možnosťami stravovania a uvoľneným životným štýlom, priam nabáda k objavovaniu. Vďaka medzinárodnému letisku je ostrov ľahko dostupný po celý rok.

Úžitková plocha 432 m2, pozemok 4 028 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103281
  • Predajná cena
    4 533 705 €
  • Pozemok
    4 028 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Kyklády

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.