Rodinný dom, 4 izbový

Úplne jedinečná nehnuteľnosť – vynikajúco vybavený apartmán vytvorený v historickej vile významného spisovateľa prvej polovice 20. storočia. Vila so záhradou, terasou a prvotriednym výhľadom poskytuje komfortné bývanie v tichej lokalite na okraji zámockého parku a zároveň na dosah centra príjemnej štvrte Zbraslav obklopenej prírodnou krajinou medzi riekami Berounka a Vltava.

Veľkorysá dispozícia ponúka otvorený obývací priestor s reprezentatívnou kuchyňou a veľkou terasou, priľahlú obslužnú kuchyňu so špajzou, hlavnú spálňu s walk-in šatníkom a vlastnou kúpeľňou, ďalšiu spálňu s vlastnou kúpeľňou, priestrannú pracovňu s domácim kinom, samostatné WC, technickú miestnosť, vstupnú halu a spojovaciu chodbu. Z bytu a terasy sa naskytá pôsobivý výhľad na zalesnené svahy nad údolím Vltavy, ktoré sú zaliate zlatou hodinou západu slnka a svetlo vytvára čarovnú atmosféru. Záhrada prislúchajúca k bytu je veľmi rozmanitá a terasovitá, poskytuje čarovné skryté zákutia na posedenie pod vzrastlými stromami, v jednej časti je priestor napríklad na wellness so saunou a vírivkou a v pláne je vybudovanie garáže s nabíjačkou pre elektromobil.

Vila bola postavená v roku 1929 a v roku 2004 k nej bola pristavaná prístavba. Budova je rozdelená na 2 úplne samostatné bytové jednotky s vlastnými záhradami. V roku 2018 sa uskutočnila dôkladná rekonštrukcia bytu. V interiéri sa použila talianska veľkoformátová dlažba a prémiové podlahy z brúseného dubového dreva, bezfalcové dvere s dizajnovým kovaním M&T z masívneho niklu, nábytok vyrobený na mieru kombinujúci tmavú palisandrovú dyhu, lakované povrchy a matný mliečny polykarbonát s gravírovanými kruhovými prvkami. Tieto prvky sa opakujú ako spojovací prvok v ďalších prvkoch, napríklad v systéme osvetlenia. V prípade LED osvetlenia možno zvoliť optimálnu farbu podľa dennej doby a ovládať ju manuálne alebo pomocou skrytých senzorov. Kuchyne s keramickou pracovnou doskou Neolith sú vybavené spotrebičmi Miele a indukčnou varnou doskou BORA Professional s výkonným integrovaným odsávaním. Spotrebiče sa ovládajú pomocou systému inteligentnej domácnosti KNX z dotykových panelov na stenách, vypínačov alebo mobilného zariadenia. V celom byte je rozmiestnený zvukový systém Dolby Atmos pozostávajúci zo špičkových zariadení DENON a OPPO, reproduktory sú značky Focal. Optimálnu teplotu a vlhkosť zaručuje skrytá klimatizácia Brink s filtráciou vzduchu a rekuperáciou tepla, klimatizačné jednotky LG a skryté radiátory belgickej značky Jaga napojené na plynový kotol. Byt je strážený elektronickým kamerovým systémom so záznamom, oba vchody do bytu majú ďalšie bezpečnostné mreže a okná orientované do záhrady majú pevné decentné mreže. Na oknách sú tiež elektricky ovládané vonkajšie žalúzie, plus francúzske žalúzie Serge v hlavnom priestore, zatemňovacie a protihlukové žalúzie v súkromnom priestore.


Vila sa nachádza v mestskej pamiatkovej zóne v susedstve lesoparku s výhľadom, v bočnej ulici s minimálnou premávkou, atmosféra riečnych kúpeľov, ktoré tu fungovali koncom 19. a začiatkom 20. storočia, je stále zjavná v celom objekte. Miesto dodnes žije bohatým športovým a kultúrnym životom. V pešej vzdialenosti sa nachádza materská škola, základná škola, základná škola, zdravotnícke služby, obchody a reštaurácie a do klubu Prague City Golf sa dostanete autom za 3 minúty. Nádherná krajina medzi riekami Berounka a Vltava ponúka aj možnosti výletov pešo a na bicykli, autom je možné rýchle napojenie na diaľnicu D4 a Pražský okruh. 

Úžitková plocha 247 m2 z toho 188,5 m2 interiér, terasa 59,1 m2, záhrada 883 m2, pozemok 1067 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103332
  • Predajná cena
    1 250 248 €
  • Podlahová plocha
    188 m²
  • Terasa
    59 m²
  • Úžitková plocha
    247 m²
  • Záhrada
    883 m²
  • Pozemok
    1 067 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.