Rodinný dom, 4 izbový

Tento nadčasový a komfortný rodinný dom s profesionálne udržiavanou záhradou sa nachádza v pokojnej rezidenčnej zástavbe v malej obci Trnová. Obec sa nachádza medzi kaňonom rieky Vltavy a prírodným parkom Hřebeny, len niekoľko minút jazdy autom od okraja Prahy.

Prehľadná dispozícia na jednej úrovni pozostáva z obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, 2 spální, pracovne, 2 kúpeľní (jedna so sprchovacím kútom a WC, druhá s vaňou, WC a bidetom), 3 vybavených šatníkov, technickej miestnosti a vstupnej haly. Všetky obytné miestnosti sú vybavené francúzskymi oknami s prístupom na terasu a do záhrady. Dom má aj pivnicu s technickou miestnosťou a podkrovie.

Tehlový zateplený dom bol skolaudovaný v roku 2007, výška stropov je 2,6 m. Okná sú drevené s dvojsklom a kvalitnými interiérovými žalúziami, podlahy sú drevené a dlažba, v obývacej izbe a kúpeľniach je podlahové kúrenie, v celom dome je stropné kúrenie. Zdrojom tepla je elektrický kotol, v obývacej izbe je aj krb. Kuchyňa je plne vybavená vstavanými spotrebičmi, v pracovni je plnohodnotná rozťahovacia posteľ s USB a osvetlením, dostatok úložného priestoru poskytujú vstavané skrine a podkrovný priestor. Bezpečnosť stráži bezpečnostný systém s alarmom, kamerami a napojením na PCO, záhrada je udržiavaná automatickým zavlažovacím systémom využívajúcim vodu zo studne, na pozemku je kryté parkovanie pre 2 autá

Obec Trnová sa nachádza v krásnej lokalite Brdské vrchoviny. Príjemný pokoj zaručuje 2 km široký pás lesa, ktorý obec oddeľuje od rýchlostnej cesty R4. Okolie s množstvom turistických a cyklistických trás ponúka veľa možností na aktívny oddych, sú tu ideálne terény na jazdu na koni a bicykli a v zime na bežecké lyžovanie. V blízkosti sa nachádza golfový klub Líšnice. Obec je spojená s Prahou prímestskými autobusmi, cesta na stanicu metra Smíchovské nádraží trvá asi pol hodiny, autom sa rýchlo napojíte na diaľnicu D4. Letisko je tiež veľmi dobre dostupné, cesta trvá približne 20 minút. Kompletná občianska vybavenosť je k dispozícii v neďalekom Mníšku pod Brdy, Zbraslavi alebo Dobřichovicích.

Úžitková plocha 180 m2, zastavaná plocha 181 m2, záhrada 788 m2, pozemok 969 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103573
  • Predajná cena
    790 781 €
  • Podlahová plocha
    180 m²
  • Zastavaná plocha
    181 m²
  • Záhrada
    788 m²
  • Svetlá výška stropu
    2,60 m
  • Pozemok
    969 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.