Rodinný dom, 3 izbový

Jedinečná príležitosť kúpiť si prímorské sídlo na slávnom ostrove Hydra, ktorý je obľúbený medzi spisovateľmi a umelcami. Rezidencia, obklopená rozsiahlym súkromným pozemkom, je stelesnením nenápadného luxusu, v ktorom sa spája exkluzívny komfort s ekologickými technológiami a vytvára dokonalý domov 21. storočia na pozadí miest, ktorých história siaha až do staroveku.

Interiér s výškou viac ako 150 stôp pozostáva z obývacej izby s jedálenským kútom a krbom, plne vybavenej kuchyne v tradičnom štýle a dvoch spální s vlastnými vápencovými kúpeľňami. Dom obklopujú terasy dostatočne veľké na stolovanie pod holým nebom.

Kamenný dom bol postavený v roku 2000. Na pozemku s rozlohou 106 000 m2 rastie očarujúci les, na konci ktorého sú dve nedotknuté pláže. Na zabezpečenie sebestačnosti má dom zeleninovú záhradu, olivový háj a kurník. Spotrebu elektrickej energie pokrývajú solárne panely a odsoľovacie zariadenie zabezpečuje neobmedzené množstvo čerstvej vody. Prístup k domu na samote je najlepší loďou, jazda vodným taxíkom z hlavného prístavu trvá 15 minút. Keďže autá a motorky sú na Hydre zakázané, čoskoro spoznáte úzke tiché uličky a lesné cestičky mesta, ako aj miestnych obyvateľov, ktorí na prepravu používajú kone, osly a mulice.

Ostrov, ktorý je od pevniny Peloponézu oddelený len úzkym prielivom, si starostlivo zachováva svoj tradičný životný štýl a jeho príroda je dokonale chránená. V hlavnom prístavnom meste si po prechádzke takmer nedotknutou prírodou a kľukatými uličkami môžete vychutnať vynikajúce miestne špeciality a výbornú grécku kávu. 

Podlahová plocha: 154 m2, plocha pozemku: 106 013 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103825
  • Predajná cena
    3 022 470 €
  • Pozemok
    106 000 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Saronské ostrovy

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.