Chata pri jazere v Banskej Štiavnici

Novostavba murovanej chaty pri jazere s veľkorysým pozemkom, vinnou pivnicou a saunou v rekreačnej oblasti Banskej Štiavnice. Kompletne zariadená a právoplatne skolaudovaná chata je vhodná k okamžitému využívaniu.

Dispozíciu chaty tvorí vstupná časť s rohovou sedacou súpravou a krásnym výhľadom na okolité lesy, obývacia časť s funkčným krbom a jedálenským kútom a plne vybavená kuchyňa. Ručne vyrobené dubové schody vedú na druhé podlažie, kde sa nachádza rodičovská spáľňa s predprípravou inštalácie pre ďalšiu kúpeľňu a priestranná detská izba, resp. ďalšia spáľňa. Presvetlená kúpeľňa s toaletou je situovaná na dolnom podlaží v čiastočne zapustenom suteréne a je vetraná cez vlastné okno. Vedľa kúpeľne sa nachádza infrasauna pre dve osoby. Na tomto podlaží sa ďalej nachádza vináreň s murovanými policami a skladovací priestor. 

Štandard chaty zahŕňa podlahové kúrenie v spodnej časti a elektrické radiátory, ktoré je možné ovládať diaľkovo, funkčný krb či bezpečnostný kamerový systém. Kuchyňa je vybavená elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, chladničkou a mikrovlnou rúrou. 

Svahovitý pozemok ponúka neuveriteľné výhľady na okolie prírodu a absolútne súkromie. V hornej časti pozemku je priestor na relaxáciu v hojdacej sieti, domček pre deti na strome a vydláždená platforma pre jedálenské sedenie. Na úrovni domu je prístrešok pre dve väčšie autá a zamykateľný odkladací priestor. V dolnej časti pozemku a nachádza záhrada o rozlohe 365m2.
Chata bola skolaudovaná v roku 2023 a je pripravená na okamžité využívanie. Voda a elektrina priamo na pozemku, kanalizácia cez septik.


Počúvadlianske jazero nachádzajúce sa v blízkosti chaty je jazero umelého pôvodu a patrí medzi najnavštevovanejšie lokality v oblasti. Rozprestiera sa na ploche 12 ha a je obľúbeným letným ale aj zimným rekreačným strediskom chatárov, turistov, detských táborov a miestom kultúrnych podujatí. Stredoslovenské údolie pod Štiavnickými vrchmi a blízkosť historického centra zapísaného v zozname UNESCO zase umožňuje bohaté kultúrne vyžitie.
Výmera pozemku celkom 2028 m2, plocha chaty 120 m2, zastavaná plocha 55 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104908
  • Predajná cena
    249 000 €
  • Zastavaná plocha
    55 m²
  • Pozemok
    2 028 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Banskobystrický kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.