Dizajnové rodinné sídlo

Dizajnové rodinné sídlo s bazénom, saunou, vlastným vinohradom, jazierkom či kúskom lesa pozostáva z niekoľkých objektov, ktoré sú rozmiestnené po rozsiahlom pozemku. Lokalita vzdialená iba 35minút od Bratislavy poskytuje absolútne súkromie a uspokojí potreby aj najnáročnejšej klientely. 

Dispozíciu rodinného domu v dennej časti tvorí zádverie so šatníkom a skrytým úložným priestorom, priestranná obývacia izba s krbom a výhľadom do záhrady, samostatná kompletne vybavená kuchyňa a jedálenská časť oddelená od obytnej časti stenou so zabudovanou televíziou. Kuchyňa má vlastný príručný sklad so skrytým vstupom. Nočná oddelená časť prvého podlažia pozostáva z rodičovskej spálne so vstupom na terasu k bazénu, kúpeľne s priestrannými sprchovacím kútom a vlastnou toaletou. Priestor dopĺňa ďalšia toaleta a priestranná práčovňa s práčkou a sušičkou zn. Miele. Na druhé podlažie vedie dizajnové schodisko lemované stenou s modernou inštaláciou a osvetlením. Priestor otvára galéria, z ktorej vedú vstupy do dvoch identických spální s balkónom. Na poschodí sa nachádza priestranná kúpeľňa s podsvietenou vaňou, sprchovým kútom, saunou a vyhrievaným oddychovým ležadlom. Kúpeľňa má vlastný balkón s výhľadom na zeleň. 
V separovanom suteréne rodinného domu sa nachádza spoločenský priestor, jedálenský priestor s vlastným kuchynským kútom, vináreň a technické zázemie.
 
Vysoký štandard domu zahŕňa veľkoformátové hliníkové okná s trojsklom, drevené parkety, stropné chladenie, podlahové vykurovanie (aj v garáži) a krb. Kuchyňa plne vybavená spotrebičmi zn. Miele a varnou doskou so vstavaným odsávačom pár BORA I HANSGROHE. Štandard exteriéru zahŕňa bioklimatickú pergolu s podsvietením a reguláciou jasu, elektrické screeningové rolety, exteriérové ohrievače, či sound systém. Garážové a vjazdové brány na diaľkové ovládanie, smart závlahový systém. Bazén s nekonečným okrajom má vírivú plošinu a oddychovú zónu s ležadlami, pod ktorou sa nachádza jeho technické zázemie. Prekrytie je elektrickou solárnou roletou. Celá usadlosť je zabezpečená bezpečnostným systémom
 
Záhrada okrem udržiavanej okrasnej časti ponúka aj vinohrad o veľkosti 240 koreňov odrody Tramín červený a Sauvignon Blanc ale aj 100 ovocných stromov. Pri vinohrade je k dispozícií plne vybavená letná kuchyňa s klimatizáciou a výhľadom do záhrady. 
Na pozemku sa nachádza garáž pre záhradný traktor, murované ohnisko s posedením či detské ihrisko. V spodnej časti pozemku je jazierko so šírkou cez celý pozemok a mostíkom vedúcim do vlastného udržiavaného lesa. Nechýba ani murovaný záhradný domček a zadná vjazdová brána.
 
Celková podlahová plocha rodinného domu je 450m2, z toho zastavaná 280m2.
Kolaudácia 2021.

Obec Križovany nad Dudváhom je vzdialená iba 5 minút jazdy autom od Trnavy a približne 30 minút od Bratislavy. Obec sa vyznačuje bohatým kultúrnym a spoločenským životom. Do 10 km je vzdialených mnoho zaujímavých miest na výlet či kultúrne vyžitie. Patrí medzi ne množstvo múzeí, historických pamiatok, kúpalísk či plavární, alebo agrofarma, ktorá ponúka všetko pre milovníkov koní a jazdectva.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    105411
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Garáž
    Áno
  • Pozemok
    6 600 m²
  • Parkovanie
    Celkom 9 parkovacích miest, z toho v 4 garáži
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Trnavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.