Rodinný dom, 5 izbový

Mimoriadne úsporný dom v zeleni a zároveň v pešej vzdialenosti všetkých služieb bude súčasťou novo vznikajúceho developerského projektu. 20 domov vznikajúcich pôsobivým architektonickým spracovaním s dôrazom na prepojenie domu so záhradou a na praktické dispozičné riešenie. Dom sa nachádza na rohovom pozemku, z dvoch strán obklopenom parkom.

Do domu sa vstupuje cez kryté závetrie a následnou chodbou so vstupom do šatne s toaletou, pracovne či hosťovskej izby a technickej miestnosti priechodnej "suchou nohou" do garáže. Na chodbu nadväzuje obývacia izba s priestorom pre kuchynský a jedálenský kút. Jedálenská aj obývacia časť je vďaka veľkým francúzskym oknám otvorená do záhrady. Horné podlažie je rozdelené na "detskú" a "rodičovskú" zónu: v detskej sa nachádzajú dve samostatné izby so spoločným šatníkom a kúpeľňou s vaňou a toaletou, rodičovská časť má hlavnú spálňu, samostatnú šatňu a vlastnú kúpeľňu so sprchou a oddelenou toaletou. Všetky izby majú výstup von na pridružené balkóniky.

Dom má predsadenú drevenú konštrukciu, ktorá prispieva k väčšiemu súkromiu a tvorí polokrytý priestor u balkónov na horných poschodiach alebo čiastočne krytý priestor na prízemí, bez toho aby bránila výhľadu. Konštrukciu je možné nechať zarásť vegetáciou a vytvoriť tak anonymné átria pri jednotlivých izbách či terasách. Vďaka konštrukcii celý projekt pôsobí jednotným dojmom.

K štandardnému vybaveniu domu patrí drevená dubová viacvrstvová podlaha, celoplošne lepená v obytných miestnostiach a veľkoformátová keramická dlažba v kúpeľniach, toaletách, vstupnej chodbe a technologickej miestnosti. Na balkónoch sú dosky z tepelne upravenej borovice. Oknádrevené EURO s celoobvodovým kovaním, zasklené izolačným trojsklom, vstupné dvere EURO, vrátane kovania, lakované vnútorné dvere. Vykurovanie je tepelným čerpadlom vzduch / voda s vnútornou jednotkou so vstavaným elektrickým kotlom a nerezovým zásobníkom teplej vody, vykurovanie má ekvitermickú reguláciu (teplota vykurovacej vody sa automaticky mení v závislosti od vonkajšej teploty). Podlahové vykurovanie má okrem iného vo všetkých miestnostiach tepelné čidlá a možnosť centrálnej regulácie. Rozvod televízie vo všetkých izbách, domáci videotelefón, TV anténa, dátový rozvod.

Projekt sa nachádza v pokojnej lokalite na kraji lesa, zároveň v pešom dosahu kompletnej mestskej infraštruktúry s kultúrnym i športovým vyžitím. Náučný chodník, rybníky, turistické trasy i cyklotrasy, prírodný park - to všetko v bezprostrednom okolí. V meste, ktorého dominantou je rokokový zámok, fungujú materské škôlky, dve základné školy, obchody, poliklinika a pošta. Poloha je tiež výhodná vďaka ľahkému napojeniu na diaľnicu D4 a autobusové spojenie s Prahou, ktoré trvá cca 30 minút.

Interiér 166 m2, balkón 9,97 m2, pozemok 719 m2, zastavaná plocha 113,42 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    28377
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    167 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Garáž
    Áno
  • Úžitková plocha
    172 m²
  • Zastavaná plocha
    113 m²
  • Pozemok
    719 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.