Rodinný dom

Tradičná vila z roku 2000 postavená na mieste starého vodného mlyna sa nachádza na kopci s výhľadom na krištáľovo modré Egejské more, v mytologickej krajine Kentavros pri Pelione. Pozemkom o rozlohe 5 097 m2 preteká malá rieka s krásnym prírodným vodopádom.

Hlavný dom (300 m2) na prízemí ponúka pôsobivú vstupnú halu, elegantnú obývaciu izbu, vzdušnú jedáleň (pre desať osôb) a plne vybavenú kuchyňu. Na hornom poschodí sa nachádza hlavný apartmán so svetlou spálňou a mramorovým krbom s útulným posedením. Hlavná kúpeľňa je vybavená vírivou vaňou. Dve slnečné izby s kúpeľňou sú ideálne pre ubytovanie priateľov alebo mladších rodinných príslušníkov. Ďalej je tu malá pracovňa s balkónom, ktorý ponúka ohromujúci výhľad na okolitú krajinu. Na spodnom poschodí sú dve izby pre gazdinú s kúpeľňou a veľkým úložným priestorom. K dispozícii je tiež rodinná rekreačná miestnosť a sauna.

Malý most spája hlavný dom s krásnym kamenným domčekom s rozlohou 110 m², kde nájdete obývaciu izbu s krbom, dve spálne pre hostí, veľkú kúpeľňu s výhľadom na terasu a kuchynský kút. Na krásnej terase tienenej sto rokov starými dubmi je k dispozícii vonkajší gril z kameňa. Všetky budovy sa môžu pochváliť drevenými podlahami, vysokými stropmi so zdobenými lustrami, ozdobnými omietkami a rímsami aj kamennými múrmi.

Záhrada je krásne upravená a ponúka veľký bazén zdobený bronzovou sochou delfínov. Nech ste kdekoľvek, môžete sledovať podmanivú krásu okolitej krajiny. V blízkosti bazéna je kaplnka, ktorá dodáva miestu príjemnú atmosféru, na nižšej úrovni pozemku sa potom nachádza volejbalové ihrisko, kde si môžete zahrať aj futbal. Okrem toho boli v záhradách zachované dve pôvodné kolesá vodného mlyna zo začiatku 19. storočia.

Objekt leží iba dvadsať minút od krásnej pláže a pol hodiny od lyžiarskeho strediska a medzinárodného letiska Achialos.

Hlavný dom 300 m2, hosťovský dom 110 m2, pozemky 5 097 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29078
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    400 m²
  • Pozemok
    5 097 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.