Rodinný dom

Vila Alsberg je krásny tehlový klenot z 19. storočia situovaný na prestížnej adrese v južnom Amsterdame. Múzejné námestie - Museumplein je domovom napríklad pre Van Goghovo múzeum, múzeum Stedelijk, Rijksmuseum alebo koncertnú sieň Concertgebouw.

Vila je národnou pamiatkou z roku 1904 a ponúka nádherné priestory, ktoré sa rozprestierajú na 5 podlažiach (1 245 m²). Stavba bola starostlivo zrekonštruovaná s ohľadom na pôvodné kresby architekta Pierra Cuypers a originálne fotografie z archívu mesta. Počas rekonštrukcie bolo na základe pôvodných fotografií reprodukovaných a obnovených viac ako tristo vitrážových panelov. Obnovené boli tiež všetky pôvodné nástenné maľby.

V dome sú vysoké stropy, centrálna klimatizácia, parketové podlahy, dekoratívne omietky na strope, drevené stropné trámy, drevené obloženie a iné prvky, kamenný a mosadzný krb, dekoratívne vitráže a ďalšie.

Múzejné námestie láka každoročne milióny návštevníkov. Všetky služby a široká škála obchodov, hotelov, reštaurácií a mnoho ďalšieho sú v bezprostrednej blízkosti.

Podlahová plocha: 1 245 m2.
Nehnuteľnosť z ponuky Residence 365 B.V., maklér Pieter Joep van den Brink

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29738
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    1 245 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.