Rodinný dom, 6 izbový

V tichej lokalite v blízkosti Rusovského kaštieľa je situovaná táto nadštandardná slnečná 6-izbová vila s klimatizáciou, saunou, vonkajším bazénom a majestátnou záhradou na veľkorysom 20 árovom pozemku. Lokalita bratislavskej mestskej časti Rusovce ponúka plnú občiansku vybavenosť či bezprostrednú blízkosť rakúskych hraníc.

Prízemie domu tvorí vstupná chodba s veľkou halou s elegantným schodiskom, hosťovská izba s walk-in šatníkom, hosťovská kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, kuchyňa s ostrovčekom, jedálňou a priestrannou špajzou, slnečná obývacia izba s krbom, hlavná spálňa s priestranným walk-in šatníkom, vstavanou skriňou a en-suite kúpeľňou s vaňou, sprchovacím kútom, toaletou a bidetom, pracovňa, sauna s fitness a práčovňa so skladom. Východ do záhrady je možný z obývacej izby, rovnako aj z kuchyne.
Na poschodí domu nájdete dve samostatné spálne, kúpeľňu s toaletou a sprchovacím kútom a walk-in šatník.

Odvetrávané zapustené podlažie je využívané ako rozmerný sklad/pivnica, technologické vybavenie a spoločenský priestor s vlastnou kuchynkou.

Štandardom vybavenia domu sú drevené parkety, žulová dlažba v kuchyni a vstupnej hale, veľkoformátové hliníkové okná s vonkajšími elektrickými žalúziami, podlahové kúrenie, klimatizácia, kompletne vybavená kuchyňa, centrálny vysávač, optický internet a satelitná TV, plynová kotolňa Buderus, solárne panely pre ohrev vody, alarm napojený na pult centrálnej ochrany.

Majestátna záhrada o veľkosti 14 árov disponuje bazénom (11 x 5 x 2 m2), vzrastlou zeleňou, stromami, záhradným domčekom a studňou s elektrickým čerpadlom pre automatické zavlažovanie záhrady a napúšťanie bazéna. Parkovanie je zabezpečené priestrannou dvojgarážou a možnosťou parkovania pred domom.

Lokalita disponuje vlastnou materskou škôlkou, základnou školou, obchodmi, poštou, reštauráciami, wellness centrom, fitness, tenisovými a squashovými kurtami, bowlingovou dráhou a prírodou, ktorá okrem obľúbených jazier ponúka možnosť aktívneho relaxu ako sú cyklotrasy SVK-HU-AT, areál Divoká voda. Rodinný dom sa nachádza len 8 kilometrov od rakúskej hranice, 6 km od maďarskej hranic a centrum Bratislavy je vzdialené iba 12 km. 

Interiér 420 m2, pozemok 2076 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35357
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    420 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    330 m²
  • Záhrada
    1 428 m²
  • Pozemok
    2 076 m²
  • Parkovanie
    garáž pre dve autá + vonkajšie parkovacie státia
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.