Rodinný dom, 6 izbový

Vznešená povojnová vila Vivenda Castro s uvoľnenou atmosférou, výhľadom na more a dostatkom priestoru pre celú rodinu, obklopená upravenou záhradou, stojí v časti mesta Oeiras zvanej Caxias v metropolitnej oblasti Lisabonu. Autor vily, známy portugalský architekt Manuel Joaqiem Norte Junior, vystaval v Lisabone tiež niekoľko palácov a hotelov.

Spevnená príjazdová cesta vedie od brány k hlavnému schodisku vily. Vo vstupnej hale je drevené schodisko s vitrážovými oknami, ktoré vás zavedie do vyšších poschodí. Villa Vivenda Castro má 5 spální a 4 kúpeľne, podkrovie, 2 balkóny a suterén. Horné podlažie sú rozdelené na dve krídla. Vďaka tomu majú miestnosti dve rady okien prepúšťajúcich dovnútra množstvo slnečného svitu.

Budúci majitelia sa môžu tešiť na také prvky, ako je názov vily na stĺpoch vstupnej brány, kamenná balustráda na terase na prízemí, tradičné portugalskej keramické dlaždice, kamenné murivo a leštené drevené podlahy. Pozemok s pestovaným trávnikom, so stromami a kríkmi je dostatočne veľký, aby sem v budúcnosti mohol byť zakomponovaný vonkajší bazén.

Užívajte si dôstojné prostredie Caxias s honosnými vilami, piesočnými plážami s promenádou a historickou strážnou vežou aj krásne upravený park s jazierkami, fontánami a príjemne tienistými zákutiami. Cesta na letisko trvá od domu necelú polhodinu.

Úžitková plocha 456 m2, pozemok 1 505 m2.

Nehnuteľnosť je predávaná realitnou kanceláriou Porta da frenta.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35753
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    456 m²
  • Pozemok
    1 505 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.