Rodinný dom, 4 izbový

Táto ultramoderná vila je súčasťou nového exkluzívneho komplexu s iba 9 domami. Nachádza sa na polostrove Istria s bohatou kultúrou, dlhým pobrežím a uvoľneným životným štýlom. Stredomorská architektúra bola v tejto rozprávkovej rezidencii pretavená do 21. storočia.

Táto jednoposchodová vila so strešným previsom ponúkne približne 280 štvorcových metrov plne prispôsobiteľného interiéru. Majitelia si tak môžu určiť počet spální, ich podlahové plochy, materiály, vybavenie, nábytok a veľkosť vonkajšieho bazéna. Predstavené budú tradičné stredomorské materiály, ako napríklad kameň, a architektonické prvky, ako drevené trámy. Okná od podlahy po strop prepúšťajú dostatok prirodzeného svetla a poskytujú krásny výhľad do záhrady.

Vila situovaná na svahu má výhľad na more aj z vyhrievaného nekonečného bazéna. K vybaveniu patrí podlahové kúrenie, domáci telefónny systém, sauna, vírivka, podlahy z tvrdého dreva a tradičné dlaždice. Terasy sú ideálne na relaxáciu s knihou po plávaní alebo stolovaní pod holým nebom.

Vychutnajte si pamiatky Istrie, zeleň, pláže, kaviarne, reštaurácie, múzeá a obchody z tejto exkluzívnej rezidencie s výhľadom na Jadranské more.

Interiér: 280 m2, pozemok: 1 500 m2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39683
  • Predajná cena
    1 272 113 €
  • Podlahová plocha
    280 m²
  • Pozemok
    1 500 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Istria

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.