Usadlosť / statok

Tento plne zrekonštruovaný vidiecky dom nájdete v krásnej prírode Montepulciano. Rustikálny objekt, ktorý sa kúpe v teplých slnečných lúčoch talianskeho slnka, je ľahko dostupný z niekoľkých krásnych toskánskych mestečiek (Montepulciano, Pienza atď.).

Dom s ôsmimi spálňami a deviatimi kúpeľňami obsahuje dva samostatné apartmány rozložené na dvoch podlažiach. Prvý apartmán je vybavený kuchyňou, obývacou izbou a kúpeľňou na prízemí, a 4 spálňami s en-suite kúpeľňami na poschodí. Ďalší apartmán sa skladá z jedálne s kuchyňou, štúdia a obývacej izby na prízemí a tiež 4 spální s kúpeľňami. Izby vás určite očaria svojou hrejivou rustikálnou atmosférou.

V interiéri sú terakotové podlahy, tehlové krby a odhalené dubové nosníky. V kúpeľniach nájdete travertínové podlahy, vytesané umývadlá a veľmi kvalitné vybavenie. Dom je obklopený 1,5 ha záhrady s obdĺžnikovým bazénom. K dispozícii je tiež dláždená terasa, z ktorej sú nádherné panoramatické výhľady na kopcovitú krajinu.

Potenciálni kupci môžu využívať jedno krídlo ako svoje súkromné ​​bývanie a druhú časť prenajímať. Samostatného rodinného domu možno dosiahnuť jednoduchou úpravou interiéru.

Interiér 480 m2, pozemok 1,5 ha, bazén 12 x 6 m.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    30826
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Úžitková plocha
    480 m²
  • Pozemok
    15 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.