Kancelárie

Kancelársky priestor v žiadanej lokalite Starého Mesta na strešnom podlaží obľúbeného projektu Eurovea ponúka reprezentatívny výhľad priamo na Dunaj.

Dispozíciu priestorov tvorí recepcia, zasadacia miestnosť, open space s balkónom, 3 samostatné kancelárie, kuchynka, 2 toalety, izba s so sprchou a wc, skladové priestory a archív.

Vybavenie priestoru zahŕňa hliníkové okná, elektrické rolety, koberce, klimatizáciu, vstavaný kancelársky nábytok, kolektory na kúrenie, nadštandardne vysoké interérové dvere a kuchynskú linku zo žuly. Vstup do priestorov je na kartu so sledovaním dochádzky. K dispozícii sú dve parkovacie miesta v podzemnej garáži. Ku kancelárii prislúchajú taktiež dve pivničné kobky za príplatok. Výhodou priestoru je jeho privátnosť, nakolko na celom podlaží sa nachádza iba táto kancelária.  

Obľúbená rezidenčná lokalita v blízkosti centra mesta poskytujúca všetku občiansku vybavenosť vrátane vzdelávacích a zdravotníckych zariadení, obchodov a supermarketov, s bohatými možnosťami športového vyžitia. Rýchla dostupnosť autom ako aj MHD. Príjemná lokalita s nákupným centrom Eurovea priamo pri priestore poskytujúca večerné prechádzky a stretnutia na obľúbenej Dunajskej promenáde.

Interiér 205 m2, balkón 11 m2, pivnice 13 m2.

Vybavenie

  • Výťah

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101063
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Poplatky za služby
    4 EUR mesačne za m²
  • Plocha k dispozícii
    205 m²
  • Parkovanie
    2x parkovacie státie za príplatok
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie kancelárske priestory v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.