zvýšené prízemie

Administratívne priestory na prenájom v jednopodlažnom objekte s parkovacími miestami v mestskej časti Nové Mesto sa nachádzajú v blízkosti Trnavského mýta, v lokalite, kde je všetko na dosah ruky (kompletná občianska vybavenosť), s výbornou dopravnou dostupnosťou a spojením s ostatnými časťami mesta (autom, MHD, pešo).

Priestory o výmere 380 m2 sú dispozične členené na viacero samostatných miestností so svetlou výškou v rozpätí 2,45 m až 4 m, majú jeden vchod, vlastnú kuchynku a oddelené toalety. Prenajímajú sa ako jeden celok. Priestory sú chránené bezpečnostným systémom (alarmom), ako aj mechanickým zabezpečením okien mrežami. K priestorom je možný prenájom vonkajších parkovacích miest.

Trnavské mýto a jeho okolie je dôležitou súčasťou širšieho centra mesta, má priame spojenie s hlavnou železničnou stanicou i letiskom, nachádza sa tu nákupné a zábavné centrum Central, ako aj ďalšie nákupné možnosti vrátane tržnice, reštaurácie, kaviarne, školy, polikliniky a obľúbených športovísk. V súčasnej dobe mení svoj postindustriálny ráz a má perspektívu stať sa dôležitým kultúrno-spoločenským bodom na mape Bratislavy a tiež výrazne posilniť svoje postavenie významného dopravného uzla.

Nájomné a poplatky sú uvedené bez DPH. Nájomca neplatí províziu.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38669
  • Mesačný nájom
    7.50 - 10 € / m²
  • Poplatky za služby
    2.50 EUR mesačne za m²
  • Plocha k dispozícii
    380 m²
  • Parkovanie
    75 EUR / jedno ps / mesiac
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie kancelárske priestory v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.