Byt, 3 izbový

Nový, plne zariadený dizajnový byt s krytou južnou terasou, krásnym výhľadom na zelený breh Vltavy a s výťahom priamo do interiéru. Byt z dielne českého architektonického štúdia OOOOX leží na 7. poschodí novopostaveného rezidenčného komplexu Rezidencia Vltava s ostrahou a podzemným parkovaním na Rohanskom ostrove. Výhodná lokalita na rozhraní Prahy 1 a 8, v jednej z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich častí mesta, s plnou vybavenosťou v blízkom dosahu a v rýchlom dosahu centra - stanice metra Křižíkova je vzdialená len pár blokov od budovy.

Interiér bytu tvorí obývacia izba s jedálenským priestorom a plne vybavenou kuchyňou, dve spálne s prístupom na terasu (hlavná spálňa je priechodná, druhá spálňa je v súčasnosti zariadená ako pracovňa s rozkladacou pohovkou), ďalej kúpeľňa s vaňou, sprchovou zástenou a toaletou, toaleta pre hostí a otvorená vstupná chodba.

Veľkoplošné okná, kvalitné prevedenie, dubové parkety, bezpečnostné dvere, klimatizácia, centrálne kúrenie, práčka, umývačka, indukčná varná doska, TV, videotelefón, kamerový systém, vstupy na čipovú kartu, pivnica, Výťah priamo do bytu. K dispozícii jedno garážové státie (v cene). Okolo domu vedie cyklistický a bežecký chodník, neďaleko sa nachádza fitnes / relaxačné centrum a golfové ihrisko. Poplatky za spoločné domové služby a spotrebu energií sa hradia zvlášť. Spoločné domové služby a energie cca 7 000 Kč / mes. Byt: 87 m2, terasa 11 m2. K dispozícii od októbra 2019.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    22576
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    87 m²
  • Terasa
    11 m²
  • Celková plocha
    98 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.